I denna tystnad finns ju allt som jag har letat.

Bunches1Göteborg var vansinnigt grått när jag vaknade. Min själ har svårt att vakna till liv då och jag lyssnade på Kleerups version av min bandomsidol på bussen in till stan. Men först snodde jag med mig delar av hans fredagsbukett från Bunches och fick med mig gårdagens blomkålssoppa och surdegsbröd.

Bunches2Imorgon är en annan dag, eller hur? Lite blå himmel och solljus snälla…

Bunches3Vitt vin är grejen har jag förstått… och blomkål, potatis, grädde och buljong. Kiosken har blivit så himla mysig nu sedan vi byggde om. Mitt andra hem där jag gärna dröjer mig kvar över en middag eller glas vin. Imorgon har vi öppet 12-15 på Sveagatan och det är @sofiagatan som är där  för själv ska jag hämta igen all förlorad tid med mina skatter ❤

Ha en fin helg nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s