Grönt sovrum

green bedroom

Mitt sovrum blev grönt häromkvällen och jag målade även in ett Ivarskåp som sitter fastskruvat i väggen precis ovanför golvlisten. Det är verkligen en annorlunda känsla i rummet nu och jag har ännu inte riktigt bestämt mig för om det känns hundra för just mig…. Kulören heter strandgrön, kommer från Flûgger och har koden U-593. Ska visa mer snart… Nu måste jag rusa, men innan dess ber jag dig: Save the date 21-22 November för då är det Kustfolk. Mer om det också snart!

2 reaktioner till “Grönt sovrum

  1. Så snyggt, jag vill gärna skruva upp IVAR skåpen, men är inte så händig. Vad är det du har fäst de med i väggen? TUSEN TACK på förhand för hjälp.
    Bästa,
    Hanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s