Home stories kan bli din.

Ida Magntorn homestories framsida 1200x797

Jag träffade Ida på bokmässan. Lyssnade på en intervju med henne kring boken och växlade några ord, en kort stund bara. Men åh vilken varm känsla jag fick av henne. Genuin och personlig och det är precis så jag skulle beskriva hennes nya bok Home stories.Ida Magntorn Homesrories uppslag+kaffe 1200x797

En fantastisk pärla med mängder av inspiration på ett personligt och avslappnat sätt.

Ida Magntorn Homestories uppslag2 1200x797

Och nu kan en bok bli din!

Det ända du behöver göra är följa mig och Ida på instagram och dela min eller idas bokbild i din egen feed, tagga #homestoriesgiveaway. Samt lämna en kommentar här nedan där du berättar kort om ditt nästa inredningsprojekt. Stort eller litet. Något du vill ta tag i och kanske behöver extra inspiration kring. Du har till och med söndag på dig och på måndag väljer jag ut två vinnare.

Lycka till!

10 reaktioner till “Home stories kan bli din.

 1. Vilken vacker bok!!! Den får gärna ta plats här hemma och ge mig extra inspiration då jag ska inreda vår nybyggda hall, som förhoppningsvis blir klar till jul!
  Har delat din bild på instagram @ekenasanna
  Håller tummen!
  /Anna

 2. ÅH! Den boken vill ju jag ha! Mitt bästa, eventuellt jobbigaste och även värsta, inredningstips är att bestämma sig för att bo kvar i den jobbiga hyresrätten som man trots allt trivs bra i, förutom svartmögel och konstiga bovärdar, och göra i ordning den trots att det gynnar dom i slutändan för att det ändå är mitt hem. Och sluta tänka att det kommer komma upp något bättre eller att gräset är grönare någon annanstans. Jag ska därför måla om alla mina 400-500 kvm, förmodligen mer än så, till väggar jag har här hemma. TROTS att min sambo tycker att jag är jobbig och galen. Alltså så är väl mitt tipps egentligen att göra det man vill och tycker är fint för dig själv och ditt eget välbefinnande och inte för någon annan (och min sambo sa ju faktiskt ja, om han missade för att han satt helt uppe i datorn och inte lyssnade ordentligt på min vackra röst lär han väl få en smärre chock när det är ommålat när han kommer hem från jobbet. Men han överlever).

 3. Åh så vackert! Jag vill!
  Jag, min man och våra två barn bor i en vaktmästarbostad på 56 kvm i en kyrkas taknock. Det är en gammal lägenhet med märklig men charmig planlösning, många gömställen trotts så liten yta. Den är också under ständig förändring, och jag letar alltid efter nya smarta och vackra lösningar. Vardagsrummet är en sak jag vill lösa. Allt som samsas om detta rum är leksaker, tvätt, arbetshörna och såklart allt som vanligtvis ryms i ett vardagsrum. Jag vill få en enhetlig känsla trotts allt som ju måste samsas där inne. Sedan har vi sovrummet som vi alla delar på. Det är det rummet som aldrig blir prioriterat. Jag vill måla det i mörka mustiga färger, ta in linnetyger, bygga smart till barnen så båda får en egen mysig plats. Jag vill kunna VARA där inne. Där behövs det också bättre förvaring, och jag planerar att ordna med det, men är inte helt säker på hur.
  Hoppas nu och delar din bild på @juliawingrd
  Kram

 4. Boken verkar helt magisk och det vore fsntastiskt att vinna ett exemplar. Mitt nästa inredningsprojekt är att få iordning i vårt sovrum, då vi precis fått hem en ny säng. Jag tänkte mig gröna marmorhyllor med mässingkonsolle på väggarna, där jag ska placera våra finaste böcker och fint krafs från marknader världen över. Sen såklart massa fluffiga tantkuddar med guldtofsar och gröna växter både högt och lågt.

 5. Jag och min sambo totalrenoverar hans gamla släktgård. Just nu är det mycket som görs på en gång och allt ska gå väldigt snabbt så vi har någon stant att bo efter november. När vi väl flyttat in ska jag däremot få ett eget projekt att klura på och ta tag i, något som får ta tid. Jag kommer ha huvudansvaret för renovering och inredning av vardagsrummet. Ser fram emot det samtidigt som jag inte har en aning i vilken ände jag ska börja i eller hur vi över huvud taget vill ha det. All hjälp och inspiration tas tacksamt emot!

 6. Jag blev mamma åt en helt fantastisk liten person för snart sex veckor sedan. Så nästa projekt här hemma kommer att bli att inreda hennes rum. Det roligaste jag kommer få göra tror jag!

 7. Ååååå jag älskar böcker och skulle verkligen vilja ha denna fina!
  Har flyttat ut till ett gammalt hus i Stockholms skärgård som vi renoverar, och vårat närmaste projekt lilla projekt är att få upp en tapet i hallen. Men det stora projektet framöver är att bygga in/ut vår balkong på övervåningen så att tv/allrummet uppe blir störr emed massa härliga fönster. Sen finns även orangeri i planeringen…Ja det tar aldrig slut när man bor i hus 🙂

 8. Den där boken ser fantastisk ut!

  Mitt projekt som jag precis dragit igång är att fixa och inreda vår ”Drängkammare” till gästrum. Dränkammaren är två rum i ett uthus där den stackars drängen fick hålla till.
  Då kallt och dragit (men med sjöutsikt i alla fall). Idag bara så underbart med den gamla gjutjärnspisen, trägolven, fina gamla fönster, handhyvlade hemmagjorda lister, liggande brädor på några väggarna, ja bara perfekt grund för att göra något riktigt häftigt. Färgskalan kommer att blir naturnära med svart grått och bege, det lilla köket blir lite bistro. Som hängiven loppsraggare så har jag redan samlat på mej en bra grund att jobba med.

  Det pirrar i hela kroppen för att sätta igång med detta.

 9. Åh, den ser så himla fin ut den boken – vill hemskt gärna vinna den! Bor i ett 20-tals hus och har massor av renovering framför oss. Men vi har också tre små barn som just nu går före allt annat. Skulle dock älska att få bläddra, läsa och drömma mig bort med boken i min hand, inspireras, så att den dag när vi får tid och ork att ta tag i vår renovering vet precis hur jag vill ha det.

  Vänligen Sofia
  (ebbakarinsofia på IG)

 10. Vårt nästa inredningsprojekt blir vårt sovrum! Vår plan är att gå ifrån vita väggar och minimalism till en duvblå, grå eller lindblomsgrön färg och få in mer färg i rummet. Jag följer Idas instagram oc blir väldigt inspirerad av hennes bilder och känsla. Skulle verkligen bli glad och få mycket inspiration av hennes fina bok!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s