Le Kiosk har öppnat igen.

nya kiosken1 nya kiosken2 nya kiosken3 nya kiosken4 nya kiosken5

I lördags plockade jag med mig en hög med skott hemifrån, köpte blommor på vägen och väl framme spelade jag Frank Ocean medan jag fixade med sista piffet. Äntligen har vi öppnat igen!  Det har verkligen grämt mig att vi inte haft möjlighet att hålla öppet den senaste tiden, men nu har vi byggt om lagret, och det känns nästan som trolleri med de få kvadratmetrarna…. Fredagar och lördagar kommer vi att ha öppet till att börja med, men om du önskar komma förbi en annan dag så är det bara att höra av dig till mig så fixar vi det!

Mycket fint har landat i kioken på sistone. Som monsteraväskan, konsttryck Light my way och Dive och dom bubbliga krukorna… dom tog slut direkt, men jag hoppas få in nya inom kort.

Favoritlåten med Frank heter förresten Lost, lyssna på den! Och hoppas du får en underbar start på nya veckan…

3 reaktioner till “Le Kiosk har öppnat igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s