Mix i oktober.

 mix i oktober3 Oktobermörkret tränger sig på och jag tänder ljus även på dagtid. Om jag verkar lite frånvarande så beror det på att jag målat och fixat om hela kiosken inför öppning. Det blev en grön vägg som sprider en lugn skön känsla i rummet och jag spelar mest Jaakko Eino kalevi på arbetstid.mix i oktober4

I förmiddags kom Joanna från Kvart Interiör förbi med fika till mig. Hon har ett härligt skratt och alltid något skoj att berätta så det gav mig helt klart extra energi. Boken ni skymtar där är ju så fin… Ida Magntorns Home stories finns snart att köpa hos oss, och dessutom har du snart chans att vinna ett ex. mix i oktober1

I Oktober hände en alldeles extra spännande sak. Minns ni att jag och Sara (@pionerochpassepartout) hade ett projekt ihop? Väldigt utdraget blev det och vi tappade nästan hoppet ett tag, men så plötsligt kom proverna på posten…  det finns så mycket hjärta och känsla i det här lilla projektet och jag ska berätta mer om det snart, när jag fångat allt på riktigt med kameran.

mix i oktober2

I oktober har jag också ätit mängder med räkor, firat mina barns och deras kusiners födelsedagar och ställt till med två barnkalas, surat över att vi inte fick biljetter till Håkan och planerat en hemlighet.

En kväll tog jag med mig fyra olika skott och fraktade dem genom höstmörkret – som en gå bort present till någon alldeles speciell. Sidenorkidé (tror jag, eller någon annan som vet?), Dr Westerlund, Purpurblad och Elefantöra. Ett skott är bland det finaste man kan få från någon tycker jag, och därför extra roligt att ge.

Just ikväll snodde jag åt mig extra tid med barnen på pappans vecka. Så oerhört glad över den fina relation vi har. En middag och kvällsmys med dom små var precis vad jag behövde för att få resten av veckan att funka.

Och du. Nu hoppas jag att vi ses på lördag på Sveagatan 20. Vi har öppet 12-15 och du är hjärtligt välkommen!

7 reaktioner till “Mix i oktober.

  1. Jag är så glad i din blogg. Fantastiska bilder och härliga färger som tilltalar mig så mycket. Jag älskar att din stil (åtminstone det en får ta del av på bloggen 🙂 ) är så jordnära och naturtrogen. Kram!

  2. Tack för en trevlig blogg. Orkidén heter Ludisia 🙂 Om den även kallas för sidenorkidé är mycket möjligt men det vet jag inget om.

  3. Hej! Det är alltid så mysigt och behagligt att titta in här i din blogg. Projektet med Sara, är det rörande de fina små mönstrade tröjorna (?). De ser så härliga ut! Hoppas att uppdateringen kommer snart. Kram och ha en fin torsdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s