Från dagen.

fisksoppa i kiosken1 Vi håller på att renovera på Sveagatan och om ett par veckor öppnar vi igen. Fredagar och lördagar är det tänkt, kanske ännu mer. Vi har massor av fint på väg in men just nu är det mest kaos i lokalen, och jag målar, organiserar, slänger, sorterar, packar ordrar, fotar nytt, mailar hit och dit och försöker att få ihop allt mitt i barnveckan. Lite för många fokus just nu och då kommer migränen och påminner mig…fisksoppa i kiosken2

Bäst av allt. På lunchen kom han förbi med hemmagjord fisksoppa och surdegsbröd. Gudomligt gott och finaste handlingen att göra för en stressad person, eller hur? Idag har jag även provmålat vår nya vägg i tre olika nyanser av grönt. Spännande!

fisksoppa i kiosken3

Inom kort kommer vi ha en sekundautförsäljning med väldigt mycket print + annat fint till schyssta priser. Och sen efter det hoppas jag att Du planerar in en fredag eller lördag och kommer förbi och säger hej och spanar in allt nytt. Återkommer om dagar och tider.. Nu måste jag sova.

En reaktion till “Från dagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s