Soaps.

Produtti toscana + nina1 1200x797

Jag har nog så länge jag kan minnas älskat vackert förpackade tvålar. Jag blir alltid sugen på att köpa med mig hem när jag är ute och reser, och många av dem bara ligger på en hylla och ser fina ut. Men dessa fantastiska 300 grams tvålar ska du unna dig att använda i höst.

Produtti di toscana argan utan papper2 1200x797 Italienska märket Aligherio Campostrini har tillverkat exklusiva tvålar i Florens sedan 1911. Tillverkningen sker småskaligt och hantverksmässig med de finaste råvarorna. Till skillnad från det flesta tvålmärken idag så tillverkar de sin egen tvålmassa vilket är mycket ovanligt då det är en komplicerad, tidskrävande process.
Tvålarna ger ett härligt krämigt lödder och återfuktar och berikar huden med finaste ekologiska jungfru-olivoljan.

Du finner dem i dofterna Latte, Olive, Argan och Almond.

Produtti toscana salsedine x3 1200x797

Exklusiva, italienska märket La Florentina tillverkar sedan år 1894 tvålar på tradtionellt hantverksmässigt sätt med de finaste råvarorna. Salsedine har en doft av marina noter som havsbris och havssalt. Duschkrämen finns ännu inte i butik, men jag har ett prov som står på min badkarskant, och jag lovar dig att du kommer tycka om den. Lite unisex skulle jag säga. Och visst har dom vackra förpackningar?

Produtti toscana Graterra utan lock + grey tile 1200x797

 La Florentina Giraterra No 125

Herrtvålen Giraterra No 125 ingår i La Florentinas mest exklusiva linje. Tvålen tillverkas på precis samma sätt som vid förra sekelskiftet utifrån ett antikt recept. Den har en underbar maskulin doft av läder, ekfat och en touch av tobak. Och ja! Vår populära handduk från Craft finns nu även i mörkgrå/creme fringe tile.

Hoppas att jag lyckats inspirera dig till att ta hand om dig själv lite extra i höst. Fin fredag och helg nu!

2 reaktioner till “Soaps.

  1. Så fina bilder! Och de gråa handdukarna är så himlans snygga!! Lite synd att jag redan investerat i ett badlakan i den gråblåa… Ska ta mig en funderare.
    Sekelskiftestvål passar sannolikt ypperligt i mitt nyrenoverade badrum sedan. Först en massa beslut före rivningen kan påbörjas. Målbilden!
    Tack för inspirationen Nanna!
    kram L

  2. Superfräscha(goda) ser tvålarna ut!!! Låter härligt och som en bra plan med att leva och njuta av nuet!!! Vill jag också göra mer av!! 🙂 ha det gott i denna underbara septembermånad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s