En finhet mellan sommar och höst.

weddingdress Jag står mitt emellan sommar och höst. Längtar lite efter att sätta på mig mörka kängor och tjocka tröjor, och samtidigt känner jag mig inte klar med sommaren… Gör du?

wedding3 Först har jag ett alldeles speciellt härligt sensommarbröllop att se fram emot och till kaffet letar jag  inspiration på Pinterest, både till vilka skor jag ska ha och vad mitt sällskap ska ha på sig. wedding4

Kaftanen kommer från Rodebjer och jag fann den på Rean tack och lov… Jag är verkligen ingen klacktjej. Vad tycker du att jag ska ha till?

6 reaktioner till “En finhet mellan sommar och höst.

  1. Jag känner igen det där problemet alltför väl! Jag och min sambo var på två bröllop i våras och det är så himla knepigt. Det ena bröllopet var i början av maj och jag hade fantiserat ihop att det skulle vara sommar, men det var det ju inte – så barbent gick inte att vara..Ett par stilrena sandaler som Sanna skrivit, eller kanske loafers? Det beror ju på väder och sånt tänker jag.

    1. Tack för dina tankar! Nu har jag köpt ett par låga guldsandaler från vagabond. Tror det blir fint ihop med guldknapparna på kaftanen..

  2. Sandaler är ju snyggast till kaftan på sommaren. Såg även ett par mörkblå sneakers i mocka med sidenband från massimo dutti som skulle passa perfekt. 🙂

    1. åh vad fint det lät med mocka sneakers och sidenband! Nu har jag köpt ett par guldsandaler… tror det blir fint!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s