New in & last week.

new in dylan New in!

Jag tog ett sista varv och grävde runt i min pappas utrensade böcker och se vad jag hittade! Fattar inte hur jag kunnat missa denna skatt. Känner på mig att jag både kommer att läsa, få ny musikinspiration och riva ut sidor ur denna bok.

Jag har letat i evighet efter dom perfekta svarta byxorna och nu har jag äntligen hittat rätt tror jag, från Rodebjer. Skor från H&m och så lite blandat från Other stories. Min nya favoritdoft är Arabesque.

Lovely life frukost1

För någon vecka sen fick jag besök av Lovely life-redaktionen och jag bjöd på frukost i blåvit kaftan. Inom kort får ni se resultatet.

Lovely life frukost2 Frukost är verkligen det bästa jag vet…

Lovely life frukost3

Tjejerna ville ha mina musiktips och jag tänker att det kanske du också vill. Här är tre som ger mig energi:

Unknown Mortal Orchestra – Multi-Love

Hot Chip – Ready For The Floor

Galantis – Runaway (U & I)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s