Blue.

emma von bromssen blue steppehen Det är blått hos mig idag och jag tänker att jag ska samla alla höstens tankar i en ny notebook.emma von bromssen notebook Det är Emma von Brömssen som står för designen och alldeles snart hittar du den i kiosken

emma von bromssen notebook miljo

Jag hittade en kommentar från en läsare långt efter att den skrivits. Du borde skriva en bok stod det. Tack Anna! Jag blev vansinnigt glad över dom orden. För jag älskar att skriva och vill verkligen ta tag i den drömmen på ett eller annat sätt.

Hoppas du har en fin tisdag! Jag har haft en inspirerande förmiddag med två härliga personer som jag ska berätta mer om en annan dag. Nu ska jag packa middag i en kylväska, hämta barn och bada hela eftermiddagen.

2 reaktioner till “Blue.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s