Gårdagens + Bzzt

frukosten1 Vinbär mandlar och citronkvarg till frukost + en lång to do lista, kaffe och med Way out west pepp i bakgrunden.

asiatmat På hemköp hittade jag dumplings. Attans att jag inte har märket här… men det var faktiskt riktigt gott för det priset. Kolla i frysdisken!

vinbar Pick me up i form av mörk choklad på eftermiddagen.

bzzt

Och sen gjorde vi något så in i själen roligt, storebror och jag. Jag bokade en Tuk-tuk som körde oss genom stan med vind i håret och hög musik. Den lyckan som han utstrålade både innan, under tiden och efteråt… helt oslagbar.

Om du bor i Göteborg så kan du boka en Bzzt här! Så mycket bättre för miljön än taxi, så mycket roligare och billigare.

Nu måste jag ta mig till jobbet. Men du… ska du på Way out west? Vad får man absolut inte missa enligt dig? Jag har extremt dålig koll detta år…

Ha en finfinfin dag nu.

3 reaktioner till “Gårdagens + Bzzt

  1. Vilka inspirerande bilder min vän. Låter underbart med tuck tuck, det skulle jag vilja uppleva här. I Indien åkte jag mycket riksha, en spännande upplevelse helt klart. Körde nästan på en get och en helig ko…vad härligt det lät med way out west. Kom just på att jag saknade Göteborg just nu..vandra längs gatorna i linne och känna pulsen. Tog dock ett härligt sjöbod alldeles själv nu..mmmm fint det med, kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s