Dagen.

kitchen1  Min fredag började med en gammal favorit:

kokosvatten + banan + frysta bär mixat + kaffe och med en skäggig snygging på väggen

hejnum indianflicka 1200x797

Sen jobbade hemifrån och plåtade bland annat det här fina printet som Hejnum tagit fram speciellt till oss.

haws

Jag sprang över gatan och köpte fredagblommor hos Tant blomma

livingroom2

Och gav alla mina växter näring. Herregud vad det blommar hos mig nu. Så här bra har jag aldrig någonsin lyckats hålla liv i växter och lyckats få dem att blomma om.

summerfavourites

Innan jag avrundade för en eftermiddag vid havet, fotade jag sommarens favoriter. Bolly necessären, plånboken och armbanden hittar du också hos oss. Nu ska jag sminka till mig, dricka upp rosét och möta upp ett härligt gäng. Hoppas du får en fin kväll och helg.

3 reaktioner till “Dagen.

 1. Hej Nanna,

  Gamla grannen på karljohansgatan här:)
  Låg och läste Elle dec. och såg en länk till er butik och hamnade här. Vill bara säga att man blir glad när man läser hur ni har det nu. Fantastiska bilder på nya lägenheten, så roligt att ni verkar kommit till ro efter allt strul som var. Tråkigt dock att man inte springer på dig i trappen längre eller att Palle plingar på dörren. Uppgången är lite tråkigare nu:)

  Ha det gott, hoppas barnen mår bra!
  Linnea

  1. men Linnéa!

   Så roligt att du hittade hit och lämnade en kommentar. Kan du inte maila mig: nannavanberlekom@gmail.com – så får vi bjuda in er till nya lägenheten på middag, fika eller vad som… barnen hade tyckt det var jättekul också 🙂

   kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s