Från veckan på ön.

branno2 branno3 branno4 branno5 branno6 Kameran har mest fått vila denna vecka av sol blåst regn och värme. Stolt är jag över att vi fixade veckan så bra… För jag lovar dig att det är ganska intensivt att ensam styra upp hela alltet med två såna här små kottar som vaknar kl 6 och somnar kl 10.  Men roligt och kärleksfullt så klart…

Vi har fiskat krabbor och balanserat på klippor, njutit av goda frukostar och letat hallon och smultron längs vägkanterna. Vi har dansat på Brännöbrygga, ätit glass varenda dag, badat och fått besök av både min syster och bror.

Jag blev vansinnigt imponerad och inspirerad av paret vi hyrde av. Dom har byggt hela stora och lilla huset själva under flera års tid. Så många vackra detaljer, så genomtänkt rakt igenom, en underbar liten trädgård och en harmoni som vilade över hela platsen med utsikt mot havet åt alla håll.

Nu är vi tillbaka i verkligheten och jag ska försöka hitta ett lagom tempo, kontinuitet i bloggandet och sno åt mig några lata eftermiddagar om solen behagar titta fram.

Fin vecka nu.

En reaktion till “Från veckan på ön.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s