Sommarlov.

 sommarlov3

På sommarlovet får kameran mest vila. Vi har semestrat i en liten stuga med vackraste utsikten mot havet och klättrat i berg bland kossor medan den vackraste solen sänkte sig, ätit lyxfrukostar med vänner på soligt trädäck, grillat vattenmelon och druckit vin i trädgården med härliga samtal tills det blev alldeles kolmörkt…

sommarlov4

Men några frukostar från hemma är vad jag har på bild just nu. En morgon med amerikanska pannkakor och mängder av jordgubbar mango och lönnsirap och väldigt roliga samtal. Oj vad dom är roliga mina barn, helt underbara! Dom får mig ofta att skratta ända från magen….

sommarlov5

Och extra många frukostar intas i fönstret nu på sommarlovet. Precis som det ska vara.

Men nu är dessa små godingar på annat äventyr och jag ska ta mig till jobbet. Men hoppas att du får en fin sommardag så återkommer jag lite när som… Det får bli lite sporadiskt nu på sommarlovet, precis som det ska vara, eller hur?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s