Fatet, kaffe och blommor.

prickigt 1  Jag vaknar med en olustig känsla i kroppen efter ett märkligt samtal igår och på natten drömde jag att jag inte kunde hitta mina barn….

Så kaffet blev extra starkt och i yoghurten har jag skivad persika, ni vet av den platta varianten. Fredagsblommor blev en kruka med rosor från Hemköp då min lilla blomsterbutik över gatan har sommarstängt.

Och fatet

prickigt fat2

Jag hittade det hos mina föräldrar som flyttrensar, och hade glömt att jag gjorde detta i keramik när jag gick estetisk linje på gymnasiet. Man kan ju bli lite stolt och tänka att det finns vissa likheter både här och där.

Minns att jag även gjorde en stor salladsskål och en stor vas, den ena i blått och den andra i grönt. Men dessa har jag tyvärr gjort mig av med på vägen.

prickigt fat5

Alltid mjölk i kaffet på slutet, och nyrostade mandlar i yoghurten. Mums. Nu ska jag packa för havet och imorgon äntligen kommer dom hem..

Ps. Shorts från H&M

3 reaktioner till “Fatet, kaffe och blommor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s