Rosé i botaniska och tid med mamma.

botaniska baljaglas + nina 1200x797 botaniska baljaglas + hand 1200x797 botaniska korsbar 1200x797 botaniska pioner

Jag jobbar på att hitta den där balansen.

Att jobba undan och ikapp innan barnen kommer samtidigt som det är veckorna utan dem som det finns chans att sova ut, träna, gå ut om kvällarna osv. Det är helt klart knepigt att få ihop pusslet. Men en arbetsdag i Botaniska var bra för själen.

Vet inte hur många gånger vi sa till varandra att man skulle vilja bo så här. Bo mitt i botaniska. Ha en trädgård. Ett växthus, bädda in sig i grönt växter och blommor…

Vi avslutade med rosévin och körsbär på en bänk innan jag åkte vidare till ett annat väldigt påfyllande möte med min mamma. Vi tog båten till Brännö där jag hyrt hus i sommar. Åt sushi på en klippa och pratade om livet, promenerade i sommarregnet och pratade om både kärlek, drömmar, allt stort och smått som händer oss.

Idag har jag en evighetshög med paket att packa, och medan jag jobbar ska jag lyssna på Saga Beckers sommarprat och unna mig en god lunch i pausen.

Hoppas du har en fin julidag idag.

En reaktion till “Rosé i botaniska och tid med mamma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s