Packar för havet.

beach Idag packar jag för en dag vid havet. Stråväskan brushy rymmer hur mycket som helst! Finns två kvar i lager, på rea dessutom… thank god2 1200x797 Lite vardagsrum… Allt på väggen finns i kiosken.

KES 1200x797 Barnen hade med sig blommor från farmor och farfars trädgård när dom kom till mig. Men nu har dom åkt igen . 9 dagar borta, längre än någonsin och jag stod vid min port och vinkade till dem på Danmarksfärjan när den gled förbi… Vackert och märkligt. pioner i vardagsrummet

Av barnens farmor fick jag ett fång pioner direkt från trädgården.

Det är en märklig ny sommar som möter oss. Alla människor och platser som tidigare var självklara, finns nu bara på distans och inte för mig.

Nu ska jag fylla min vuxenvecka med solsken, möten, viktiga samtal, vin på uteserveringar, kvällsdopp, kvalitetstid och egentid, kanske måla om köket, stanna kvar i en bok, fylla på med energi. Helt enkelt.

6 reaktioner till “Packar för havet.

 1. Hej! Väl använda dagar! Printet på väggen med pojken i fjäderskrud, var kan jag hitta det?
  Tack för fina bilder och tänkvärda texter! Carolin

 2. Vilka vackra blommor! Följer din blogg, tycker om det du skriver och dina bilder.
  Hoppas du får en fin vecka på egen hand utan dina barn. Låter som bra planer tycker jag, ta hand om dig själv och försök att njuta av saker du inte brukar göra när barnen är hos dig.
  Har också två barn, en på fyra och en på två år. Kanske låter konstigt men när du skriver så gör det ont inom mig, värsta mardrömmen för mig skulle vara att inte få ha dom hos mig hela tiden. Jag uppskattar så att jag, barnens pappa och barnen har det bra och är tillsammans.
  Så hur dumt det än låter så hjälper du mig att uppskatta det jag har.
  Men jag hoppas verkligen att saker känns ännu lättare snart för dig, och att du får känna dig lycklig!
  Tack för en fin och tänkvärd blogg.

  Bästa hälsningar till dig!
  Emma

 3. Hej fina
  Du omfamnar livet trots dess törnar. Tänker ofta på dig och barnen. Du gör det väldigt bra tycker jag, du är en god mor. Låter bra ändå att du gör det fint omkring dig och gör roliga saker på din egenvecka. Väskan !!! Så fin..synd att den verkar vara slut..eller?

  Kram Josefine ses snart

 4. Heja på dig!!! Vilket fint vardagsrum du har!! Min dotter kommer också vara borta i 9 dagar snart. Hon åker med pappa till Gotland. Vi saknar barnen men vi får tänka på att de är snart hos oss igen. Vi behöver tid för oss själva också för att tanka energi, det är tufft att vara ensam föräldrar. Min dotter är så krävande just nu att jag ibland inte vet vart jag ska ta vägen. Sen saknar jag henne oerhört så fort hon kommer ut genom dörren 😦 puss, kram och massa positiv energi

 5. Hej! Jag älskar den fantastiska zizustadt och undrar om den finna att få tag i i originalstorlek? Vi har högt i tak och en stor vägg där den skulle pryda sin plats 🙂 Tack på förhand! Med vänlig hälsning, Lina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s