En av oss sover.

en av oss sover6

Idag kom sommaren och jag hittade förra sommarens kaftan i garderoben. Den som jag bodde i då allt rasade och lossnade och jag sprang längs havspromenaden med brännande blick och ett modigt beslut att fatta. Sakta men säkert har det vänt och jag känner glöden. Som. jag. längtat.en av oss sover2

Bäst just nu

Blommor från andras trädgårdar. Elin klippte ett gäng rosor innan jag gick i söndags och dom doftar helt ljuvligt

Att sugas in i en bok

Kaffe. tjat tjat, men jag förstår inte hur jag skulle få ihop mitt dygn annars

en av oss sover3

”Plötsligt blommar det vita, plötsligt harriset, det gula och sedan det rosa, och plötsligt badar vi i sjön, åker tillsammans tätt packade i bilar med badlakanen runt oss, för vi är redan på väg hem, det är redan årets sista simtur, sjön fryser, har frusit till, och sommaren är förseglad, brev förseglas med rött lack, och det är jul och långt in i det nya året innan man upptäcker att det var julen, innan man upptäcker att sommaren är slut, och vad hände, och var är du nu”

Josefine Klougart.

en av oss sover1

Ja men ni vet. Tiden, som försvinner och allt emellan och man förstår knappt när det händer. Älskar den här drömmiga boken där allt flyter ihop, skimrar och berör och sätter igång tankar. Och älskar titeln.

en av oss sover5

Om kvällen sitter jag länge och tittar på solen som sänker sig, och det glittriga vattnet och båtarna får mig att sänka axlarna. Vi har det fint nu faktiskt.

5 reaktioner till “En av oss sover.

  1. Vi har det fint nu …BRA!
    Jag känner dig inte, men dina slutord känns ändå så bra.
    Ibland får man ta kortare steg och när man får en brakänsla så gäller det att hugga tag i den och vila i den.
    Kram!

  2. Dina bilder och deras ord smeker förbi som en efterlängtad sommarbris och lämnar ett glatt lugn i mig. Jag tycker om att ni har det fint just nu.

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s