Nu tar vi midsommar.

uppdukat i parken5 Det är ju så här vi vill ha det till midsommar, eller hur? Sol som strilar in mellan löven och blommor i mängder. Ja tack!

uppdukat i parken4 Mina nya skor från H&M har blivit en riktig favorit, går runt i dem konstant när det inte regnar… 149 kr bara. Tips tips!

uppdukat i parken3

Idag dök armbandet upp. Sån sanslös tur att det råkade ramla av just på jobbet och inte ute nånstans. Och här är ju bilderna som jag också trodde var borta för gott.

uppdukat i parken

Imorgon säger jag hejdå till barnen och åker själv till en ö i skärgården och möter upp ett litet härligt gäng. Det blir fint så. Hoppas du också får en fin midsommar ❤

4 reaktioner till “Nu tar vi midsommar.

  1. Hej, älskar Le Kiosk!! Har läst lite din blogg (för första gången) och känner så igen mig när du pratar om dina barn, hur du värderar tiden med dem. Jag har en flicka på 3,5 år, har delat vårdnat med pappan. Saknar henne så mycket när vi inte är tillsammans. Du är inte ensam, vi är många starka kvinnor där ute. Kram på dig, allt blir bra till slut!!

    1. tack rara för dina ord! Det är alltid skönt att höra att man inte är ensam, att vi är flera som hanterar dessa känslor som det innebär att separera… och så roligt att du gillar vår butik! stor kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s