Lupiner och summersale.

 

frukost  med lupiner 2Det här var inte min turligaste dag. Jag tappade mitt finaste armband och råkade radera ett gäng bilder som jag längtat efter att redigera. På morgonen försökte jag finna ro till kaffet så där med kameran ni vet.

lupinfrukostJag älskar att det finns ett franskt bageri på vägen från förskolan och att vägkanterna är fulla av lupiner. En ny högtid närmar sig och jag hanterar det så gott jag kan.

Eduardo leather shoulder bag small 1200x797 I kiosken har stor sommarrea dragit igång, och senaste dagarna har varit lika intensiva som dagarna innan jul. Varmaste tack för det! Om du råkar få ditt paket något senare än förväntat så beror det på det.

Eduardo hos annacate3

Finaste väskorna och armbanden från Eduards är högst tillfälligt på Rea och vi fyllde på lite mer idag. Jag fullkomligt äälskar mitt blå nubuck armband och bär det varje dag just nu.

Nu ska jag stänga ner datorn, hänga en tvätt och försöka komma i säng i tid för en gångs skull.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s