Juni och livet nu.

vardagsmorgon2 Nu sjunger nog syrénerna på sista refrängen och vi är inne i juni. Snart har ett år gått, bara en sommar emellan och jag tänker mycket på hur vi ska fylla den, just detta år, då allt är annorlunda.

N J o P

Vi tog en selfie med iphonen innan det var läggdags och precis så här har helgen känts. Jag är alldeles varm inombords över hur allting har flutit på och klaffat, alla härliga samtal, pratstunder, lekar, frukostar och kramar. Så himla fint har vi haft det.

Det är så mycket av och på för oss allihop i detta varannan liv att jag stundtals känner mig helt knäckt och otillräcklig till tusen och varje helg är långt ifrån enkel rent känslomässigt. Men denna ska jag behålla närmast hjärtat nu när en ny tajt vecka drar igång.

Lee coran new hampshire 1200x797

Det här fina fodralet är på väg från Israel och landar i shopen vilken dags om helst. Tycker det är så himla fint och somrigt för alla småsaker, solglasögon, smycken och krafs som man vill få med sig i väskan. Håll utkik alltså!

Nu måste jag sova.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s