Prostens Pizza på söndagen.

prostens1 prostens2.prostens4I söndags åkte jag och vårt fina lilla insta-gäng till Skrea Prästgård och hälsade på Lisa Lemke och hennes härliga familj. I ladan på gården lagar Lisa och hennes man Marcus jordens godaste vedungnspizzor på bra lokala råvaror och dukar upp både inne och ute i sin egen trädgård…En dag på landet med pickande höns i trädgården, sköna människor omkring, fantastisk mat och Lisas energi var precis vad jag behövde för att ladda om. Gud vad inspirerad man blir av människor som brinner för sin sak prostens5 prostens6 Godaste citronlemonaden fick vi också.

prostens7

Och hur mycket energi kan man besitta? Hon smittar verkligen av sig med sitt engagemang och sin glöd denna Lisa. Jag som länge varit så oinspirerad att laga mat blir allt lite sugen på att lära mig och bli bättre…prostens12 Lotta vacker som en dag

prostens8

prostens10Sista piffet. Så sjukt gott och välgjort!

prostens9

Om du får chansen att besöka Prostens Pizza så bara gör det! Nu har sommarens platser släppts så det kan hända att det redan är fullbokat, med tanke på hur poppis det har blivit, men kolla upp det om du har vägarna förbi Falkenberg i sommar. Jag lovar att du kommer få världens härligaste matupplevelse och den här familjen vet precis hur man får folk att känna sig varmt välkomna.

Tusen tack för att vi fick komma ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s