Jag fyllde år.

birthday 28 maj fyllde jag 36 och började dagen med frukost på Fratelli gridelli. Oj vad jag älskar det här stället. Alltihop rakt igenom är så himla gott, välgjort och fullt av omtanke.

birthday3

Jag och Nina hade möte hela dagen och förflyttade oss bara runt och åt och drack gott. Luch på Taverna Averna på 3:e långgatan. Jag drack mitt första glas rödvin på flera år… Min ilskna migrän har gjort att jag inte kunnat, men äntligen mår jag bättre. Så sjukt gott!

grandpa

Foto: Dino Soldin Photography

På kvällen hade Plaza interiör bjudit in till vårfest på Grandpa. Blomrum var där och delade ut blommor till alla som handlade. Mer av vad jag köpte kan jag visa en annan dag.

Riktigt fin födelsedag faktiskt.

 

2 reaktioner till “Jag fyllde år.

  1. Hej hej
    Det var min galna man som tvingade dig att öppna butiken i dag för att få köpa en morsdagspresent till mig. (Trodde det var barnen som skötte om sånt 😉 Så i kväll när jag för första gången på mycket länge går ut och träffar mina vänner så kommer jag känna mig extra extra fin med min alldeles egna Eduards. Tack för det!
    /Helena

    1. Men åh Du, det var ju bara roligt att jag kunde hjälpa till! Fick en känsla av att den var till en småbarnsmamma som var så värd den och verkligen skulle bli otroligt glad. Extra kul! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s