Blommor.

blommorgon1 Jag tänkte på alla era fina kommentarer från igår, och mitt behov att fota frukostar, när jag ryckte med mig några kvistar på vägen hem från förskolan. Och då gick det upp för mig att det så klart är lugnet jag är ute efter. När jag får arrangera blommor och porslin och fånga det med kameran blir det en kreativ och långsam start. Men visst springer jag lika ofta till spårvagnen med en macka i handen, mitt i farten och på väg till något möte, men dom dagarna blir aldrig dom bästa.

Dom små gula, plockade av barnen, måste vara dom allra finaste på sitt eget vis.

blommorgon3 Så dom här stunderna är viktiga för mig. För att jag ska få ihop livet med barn och företag,  webshopen och allt annat. Blommor är nog faktiskt alltid min bästa terapi när jag tänker efter…

blommorgon4

Min egenplockade bukett fylldes på under eftermiddagen med pioner och annat, och jag fick en tidig födelsedagspresent av mina föräldrar. Önskar jag kunde dela med mig av dofterna i denna bild. Mina favoriter helt klart!

6 reaktioner till “Blommor.

  1. Just beautiful images. The lilacs are out here in northern Vermont as well and with our bedroom window opened last night we could smell them as we went to sleep.

  2. Din blogg är så himla fin, varenda uppdatering uppskattas och inspirerar på sitt alldeles egna sätt ska du veta! Kramar på dig!

  3. Varmaste grattishälsingarna till dig fina Nanna!

    De där fotostunderna vid frukosten eller när man arrangerar blommorna skänker mig lugn också.

    Kram

    1. Tack fina du! Ja jag kan tänka mig att du är lite som jag där… älskar dina bilder av det slaget. Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s