Andra dagar.

tisdag1 Inte en vecka utan att jag plåtar någon form av frukost nej… Vet inte varför jag känner mig näst intill tvungen att ta fram kameran då.tisdag2

Idag har jag spenderat mer än halva dagen på akuten istället för på en härlig italiensk lunch på nyöppnade hotellet Bellora i Göteborg. Trist… Jag kom hem och gjorde kaffe och möblerade om bland blommorna istället med en svag oro i bröstet.

tisdag3

En helt annan dag gjorde jag och storebror rabarberpaj och bjöd in min brors familj

rabarberpaj2

Det här är två personer jag verkligen beundrar på olika sätt. Båda är sjukt roliga och modiga. Omtänksamma och alltid sig själva. Storebror och lillebror ❤

krickelin i vardagsrummet

I vardagsrummet hängde jag upp Krickelins Dare to swim the ocean 2. En av mina favoriter i printväg och ännu bättre inramad tycker jag.

Jag har lite svårt att få ihop allt just nu. Det händer saker om inte ryms här och samtidigt blir jag trött och oinspirerad när jag inte hinner med att skriva och dela med mig. Bloggen är lite av en frizon för mig, och ändå så svår att hinna med mellan varven.

Hoppas du har en fin tisdag hur som helst.

12 reaktioner till “Andra dagar.

 1. Hoppas att den där oron lättar lite, Nanna. Visst är det lite tveeggat med bloggen mellan varven. Ibland känner jag också att jag vill dra mig undan och inte dela, lägga upp bilder och fixa – men samtidigt blir jag inte riktigt tillfreds med det heller. Dina bilder och ord är alltid fina att få. Ta hand om dig.

  1. Tack fina du, ja det är verkligen dubbelt…. man får försöka hitta balansen och känna efter vad som känns rätt i magen. Kram till dig

 2. Så fina bilder och texter kära vän. Tänker på dig och längtar tills vi ses på torsdag.

  Melissa-klänningen kommer från H&M, men den är ett par år gammal…

 3. Du delar alltid så fint! Både text och bild. Blir så inspierad och berörd, hoppas oron får lätta snart! ❤

  1. det gör mig väldigt glad att just kombinationen av text och bild inspirerar. Det är så jag också vill inspireras oftast. Tack ❤

 4. Kära Nanna. så fint på alla sätt. Hoppas oron lättat och att du fick en fin dag sedan. Känner mig också splittrad över vad som ska delas på bloggen och inte. Det vanliga, riktiga livet pågår ju bredvid alla blommor och fina små fikastunder och påverkar ens sinnesstämning i allra högsta grad. Varm kram till dig

  1. Fina Kristin eller hur? ja men så måste det väl vara för oss alla… man får känna efter vad som känns rätt att förmedla och inte helt enkelt. Tack för fina ord, hoppas vi ses snart. Kramar

 5. Och tack för att du skriver tillbaka, det betyder mycket. Precis så är det ju ❤ stor kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s