Let´s laugh and cry until we die…

Secret garden + green 1200x797Lite så här såg det ut i förmiddags när jag och Nina jobbade. Fotoprintet ovanför är taget av bästa Lotta, och finns snart i webshopen.greengreen

Jag tittar till mina små planteringar flera gånger om dagen och känner en sån lycka för varje litet frö som gror och varje nytt blad som vecklar ut sig. Jag har ingen trädgård, inget landställe längre, inte ens en liten odlingslott på gården fick jag ta hand om när jag snällt frågade. Men jag kan bli otroligt tacksam och löjligt glad för små saker och kanske är det just därför.

petitbo 1200x797

Annars försöker jag ta det lugnt nu. Vara mer i det verkliga livet än någon annanstans. Omge mig med färgskalor och människor som får mig att må bra. Och nu ikväll blir det äntligen en spelning jag längtat efter.

Mapei.

En reaktion till “Let´s laugh and cry until we die…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s