Onsdagens tankar.

weekdaykaftan

Här hänger två av mina bästa just nu.  Väskan kommer från Eduards och finns att köpa hos oss förstås. Favoritplagget kommer från Weekday, men jag hittade tyvärr ingen länk.

favouritethings

Finheter på bordet.

När man flyttar får man chansen att sortera och hitta saker man glömt. Som mina Lars Lerin kort.

Pioner som slår ut. Hjärta på det…

Liksom barnens små teckningar som återfinns överallt.

Och ett foto av en grön gammal dörr som påminner om en resa för länge sen, och om hon som var en självklar del av mitt liv då.

Jag tänker mycket på relationer just nu. På vad som betyder och är viktigt. På allt det ytliga som ibland gör mig illamående och på vad som finns där under. Tänker på hur folk formulerar sig och hur ett ordval kan göra mig övertygad om att vi inte har något gemensamt. Tänker på hur det kan kännas så självklart med vissa och så hemskt fel med andra.

Weekdaykaftan2

Innan jag svävar i väg allt för långt vill jag istället önska dig den finaste onsdagen och tacka varmt för era snälla kommentarer.  Och lite extra kärlek vill jag skicka till den här personen för att hon förgyllde min kväll igår med sin värme och klokhet.

4 reaktioner till “Onsdagens tankar.

  1. Så fint formulerat det där om ytligheter och relationer. Tycker du slog huvudet på spiken i det där om att det räcker med att en person har ett visst ordval så känner jag att ”nä, vi har väldigt lite gemensamt/lever i skilda världar/Skulle inte kunna relatera till varann”.. All lycka till dig och barnen i ert nya fina hem. Du verkar va en sådan empatisk person å empati är jag alltid svag för..

  2. Väldigt snyggt o färgerna så otroligt vackra.

    Vill bara passa på o säga att om du eller någon börjar undra… ( eftersom jag kommmenterar då o då) Så är jag förpassad till säng o vila pga ryggoperation o komplikationer… Jag är så innerligt tacksam av att få ta del av det som kallas livet ”därute”. Följer lovely life o tycker att det är en ypperlig blandning av duktiga människor som du som skildrar livet o delar med sig av både lätta o tunga saker på ett så fint sätt. Texterna träffar rakt in i hjärtat.
    Tack!!

  3. Så otroligt lika vi tänker och känner. Alldeles just därför betyder dina ord och den sända kärleken så mycket. Det blir liksom en ärlighet och en extra dimension som jag bäddar in nöra mutt hjärta.

    Tack

  4. Tack för att du levererar de finaste känslor och stämningar. Som att lämna bruset och andas i stillhet ett ögonblick. Vackert, lugnt, skönt… Lycka till fina du!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s