Nu är vi här.

kitchen Jag vill ju så gärna säga hej och få rutin på allt igen men saknar både bilder och ord. Här är i alla fall mitt köksfönster och saker som packats upp. Tack snälla du för stjärnmagnolian alldeles utanför.

bedroom

Sovrummet fick en varm grå ton, som jag tvekat lite kring när det väl var klart, men nu tror jag faktiskt att jag gillar det. Där inne ligger lillasyster och sover nu och jag fascineras över hur enkelt de anpassar sig till alla förändringar, medan jag själv känner mig både snurrig, förvirrad och glömsk.

sternerIdag köpte vi jord och jag är så sanslöst sugen på att plantera och gräva i jord. Kanske för att det är bland det mest harmoniska jag vet när kroppen är stressad.

Jag har knappt läst en blogg på sistone. Men Lotta skrev ett inlägg som fastnade i mina tankar. Har du läst? Och på näthinnan fastnade dessa magiskt vackra foton…

4 reaktioner till “Nu är vi här.

  1. Hoppas ni får det riktigt bra i nya hemmet. Ser fram emot att få se fler bilder när det hinns med och lusten finns.
    Varma hälsningar från en tämligen ny – och entusiastisk – följare.
    Cajsa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s