Under blommorna på järntorget.

jarntorget

Varje morgon passerar jag Järntorget. Precis just nu är det som allra finast och jag skulle gärna lägga mig och vila där under träden med dom skira, kompakta blommorna tätt omkring. Jag har tappat bort mig lite igen om ni undrar var jag är. Hjärtat är fullt av lycka men också sorgliga saker. Sådant som aldrig kommer att rymmas i den här bloggen.

frukost pa sveagatanJag hamnar lätt med kameran i handen just vid frukost. Idag omgiven av kaktus och annat grönt. Serien Nordic sea från Borste Copenhagen är uppdukat på vårt bord och jag älskar färgen på linneduken från samma ställe. Ni missar väl inte att vi finns även om vi huserar på en ganska liten yta? Sveagata 20 i Göteborg. Öppet lördagar 12-15 men det går alltid bra att komma förbi när vi är där på vardagar också.  Just denna lördag är det bästa Lotta som ska stå i butiken. flowergirl

Den här typen av fint kan göra mig knäsvag. Hon ska sitta på min vägg alldeles snart, ihop med en kanske ännu finare. Men nu tar vi ett djupt andetag, kaffe och fokuserar. Snart snart.

2 reaktioner till “Under blommorna på järntorget.

  1. Finaste bilden av körsbärsträden på Järntorget! Har läst din blogg ett par månader och vill bara säga att du beskriver din vardag och ditt liv med barnen på ett så fint och varmt sätt. Och så jättefina bilder därtill! Har fått en massa inspiration! Såklart ryms inte allt i en blogg som du skriver men du känns öppen på ett subtilt sätt om livets upp och ner och det känns skönt att få den delen i bloggvärldens ibland perfekta tillvaro!

    1. tusen tack för din ord Anna. Det gör mig så glad ❤ även om mitt svar kommer alldeles för sent, hoppas du läser detta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s