Can´t take you with me.

 home  Egentligen bryr jag mig verkligen inte om själva påsken. Men varje högtid som passerar är ändå smärtsam och påminner mig om något. Idag hanterar jag saknaden med en ny byxdress, rött läppstift och bubbel. På tredje lång skulle jag tro.

Breakfast2

Denna dags morgon började stillsamt med ett enda krav. Starkt kaffe, jordgubbar, nyrostade mandlar och det allra viktigaste då. Inte stressa.

Flowerblossom

Utanför butiken blommade det och våren kunde inte komma mer lägligt än nu…

fikapaus

Sofia tog hand om mitt migräntunga huvud och peppade med fika. Och gud,  jag skulle kunna äta dom här kardemummasnurrorna varenda dag i livet.

Och nu måste jag gå.

Men du. Dagens soundtrack är den här låten. Så sorglig, men det är bra att gråta ibland.

14 reaktioner till “Can´t take you with me.

  1. Fina vän
    Förstår att du känner så kring varje traditionsenlig helg. Så mycket känslor och hur saker och ting ”ska vara”..just vid tex påsk. Pysslet, barnen, oj vad kul vi måste ha…vi är hemma för nyfödd och alla andra är på vårt lantställe Rossö. Bra att du gör något fint av påsken trots allt. Du är ju bra på det, att njuta och göra det fint omkring dig. Stor kram o njut av påsken på ditt sätt

  2. Rörd blir jag..
    Jag tänker att om man är två vuxna plus barn som lever och bor tillsammans så får man inte ut lika mycket av varje dag som när man är ensam med sina barn. När man lever ensam och inte med sina barn varje vecka så lever man ju också med en konstant påminnelse om hur viktigt det är att vara ”där”, närvarande hela tiden, vilket man också nog är lite extra mycket den tid man spenderar tillsammans.

    Kärlek till dig denna påskhelg som snart är över:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s