Isis pyramid i mitt sovrum och dagens moodboard

moodboardpask2

 Moodboard från idag.

Mer te än kaffe nu, helst med lakritsrot. Fjädrar blir nog mitt enda påskpynt. Armband gråblå nubuck. Ranunkel, alltid på våren. Naturfärgad wallet och så tiny triangle wallhanging, några finheter som kommit in precis.

moodboardpask

Förutom ett fång blommor så fick jag med mig en hel hög med fjädrar från blomsteraffären. Det är det här vi ska pyssla med nu och kanske måla några ägg.

moodboardpask4

När butiken stängde tog jag med mig buketten hem och en annan wallhangingwallhangingisispyramid

Isis pyramid fick flytta in i sovrummet direkt. Men jag kan tala om för dig att jag är så sanslöst oinspirerad till att göra något hemma just nu och går bara och väntar på att få packa upp allt det här någon annan stans.

wallhangingisispyrami2

I nästa sovrum ska jag fästa upp den där baldakinen, läsa mer böcker och göra en fin samling Palle och Jonna på min vägg.

Nu hostas det från flera håll och jag ska krypa ner tätt in till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s