En onsdag bara.

 onsdagbara2

Vart den här dagen tog vägen förstår jag bara inte. Jag har suttit begraven i kvitton och revisorsfrågor och det är verkligen något med det som gör mig otroligt deppig, antagligen för att jag känner att jag har dålig koll…

Här hänger i alla fall mina bästa från kiosken och den fina väskan fick jag igår på tapetfrukosten. Jag har precis beställt tapet till barnrummet faktiskt, men vad det blev får ni se när det är klart.

onsdagbara

Till lunch värmde jag upp en överbliven fisksoppa, men först gick jag en trappa ner och köpte färska räkor från stans bästa fiskaffär. Gud vad jag kommer sakna den sen… Jag la till ett par extra hekto som jag och storebror ska kalasa på ikväll.

onsdagbara3

Lillasyster är sjuk och jag tar hand om vabben, vilket innebär lyxen av en helt extra dag med dem mitt i veckan. Dom kommer faktiskt hit redan nu ikväll och jag har bakat bröd och ska springa ner och köpa isglass nu innan dom kommer.

Låten som har spelats här om och om igen är den här….  Så himla bra alltså.

Fin onsdag nu

2 reaktioner till “En onsdag bara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s