Fridaythings.

fridaythings

Idag har vi kört runt och handlat blommor och nya hyllor till Sveagatan. Jag fick med mig aloevera och en fredagsblomma hem, vi stannade till vid Alvar & Ivar och köpte helgbröd och varsin pick me up…. Det är sällan jag kommer hem så här tidigt på en fredag och ett glas vin är redan upphällt. Nu tänker jag mig ett varmt bad, sminka mig till toner av Jonathan Johansssons nya platta och sen ska jag våga mig på klackar när jag går ut och möter min syster på stan.

Hoppas du får en fin fredag och helg!

Ps. Imorgon har vi 10% rabatt på allt i butiken (utom möbler), öppet 12-15 på Sveagatan 20

3 reaktioner till “Fridaythings.

 1. Hej!
  Det här är kanske lite konstigt, men jag kikar in på din blogg då och då, brukar vara förbi Kiosken och har även köpt en tavla av dig en gång och vet ju då såklart att du håller till i Göteborg. Nu är det så att jag letar efter nytt boende i just Göteborg, och som alla vet är det svinsvårt att få tag på något, så jag tänkte att man får väl ta till alla sätt man kan och kasta ut alla trådar man har. Så om du vet något eller hör något så hade det varit så himla snällt om du hade lust att hojta till – eller om någon annan som läser detta vet något (emelie-soderstrom@hotmail.com). Vill du/ni läsa mer så skrev jag lite mer om mig själv och vad jag söker på min blogg här: http://heyemelie.blogspot.se/2015/03/jag-soker-boende-i-goteborg.html

  Hoppas du inte tar illa upp, jag tänkte bara fråga. Av vad jag förstår så har du ju själv fått leta nytt hit och dit, så du är väl trött på hela den cirkusen. Men som sagt, det känns som att man har störst chans om man frågar runt helt enkelt.

  Jag tycker för övrigt om dina bilder så himla mycket, du är verkligen bra på att fånga stämningar och ljus 🙂

  Må så gott!
  Mvh Emelie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s