Blandat en onsdag.

Bloggonsdag1Några nödvändigheter.

När jag rensar i handväskan hittar jag ett antal krämer för torra händer och läppar. Min senaste Shinjuku bloom från & other stories doftar ljuvligt. Kaffet var efterlängtat efter att ha tillbringat hela förmiddagen på vårdcentralen och igårkväll gjorde jag nya rawfoodbollar. Beroendeframkallande! Och böcker att samla ord och inspiration i måste alltid finnas till hands.

frukostmedpoj

Vi hade en extra lång morgon innan hon skulle till sitt första riktiga läkarbesök. Så härligt med denna öppenhet och nyfikenhet. Hennes inställning var bara att det skulle bli kul, och när hon var klar dansade hon genom väntrummet och viskade till mig: mamma, jag vill ha spruta.

Såna där sköna kommentarer som man måste skriva upp för att minnas sen.

Bloggonsdag2

Nu när dom inte är hos mig tänker jag att plantera är en bra syssla för att hantera saknaden. Dr Westerlund ska ner i krukor och smörgåskrasse till helgfrukostarna, och jag testar väl med några luktärt inomhus så får vi se…

Idag lyssnar jag på mina gamla favoriter, som den här vackra bla.

Ha en fin onsdag nu du…

2 reaktioner till “Blandat en onsdag.

  1. Ville bara säga att jag älskar att titta in i din blogg då och då. Du så vackra stilleben och tar fina bilder, det vilar ett lugn över alltihop.
    Önskar dig och din fina familj allt gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s