När det blir tyst

sterner bloggsternes alla fron 1200x797Nordic sea bloggNordic sea samlat 1200x797

Så hinner jag känna efter.

Jag har en envist värkande nacke just nu, och kanske beror det på att jag spänt mig lite för länge. Eller kanske för att jag burit lillan på axlarna lite för mycket. Jag försöker i alla fall att pausa emellan, bada varmt om kvällarna, laga bra mat och ta in solsken i bröstet.

Jag packar upp nyheter till toner av Father John Misty, äter ekologiska vindruvor och dricker mer te än kaffe just nu. Jag har en ny favoritmugg och om du vill ha en likadan så finner du den i shopen imorgon förmiddag.

Fröpåsarna kom med posten idag och innehåller blomsterkrasse, frukostkrasse och luktärt från Österlen, förpackade i fina hemsydda papperspåsar och precis som vi ville ha dem. Nu undrar jag förstås om man kan odla luktärt inomhus? Jag har ju snart ingen balkong längre…

Innan jag somnar över tangentbordet vill jag tipsa dig om att susa in till det fina inspirationsreportaget Gardening som Johanna och Kristin har gjort här på Lovely life. Nu önskar jag mig en trädgård ännu mer!! Oj så snyggt!

6 reaktioner till “När det blir tyst

 1. Men de där fröpåsarna var ju näst intill olagligt fina! Så. Fina.
  Nackar som spökar är så ovälkomna men verkar vara vanliga. Tyvärr. Hoppas vårsolen kommer och smeker bort det värsta, för det finns få jag önskar allt gott så innerligt som dig…

  Kram

  1. tusen tack för dina ord kära vän ❤
   fröpåsarna finns snart i en kiosk nära dig :)visst är de fantastiska! Stor kram

 2. Jag håller med Veronica här ovan. Vilken fin nyans på stearinljusen! Och tack för musiktipsen, brukar alltid lyssna om det är nåt för mig, så det uppskattas att du delar med dig.

  1. Ljusen finns i webshopen nu 🙂

   Och vad roligt att musiktipsen uppskattas. Jag delar gärna med mig av mina bästa! och tar gärna emot också om du har något du tycker jag att jag borde lyssna på. Ha en fin torsdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s