Vårfeeling.

Spring

Jag tog med mig en La nuit, körsbärskvistar och dom där gröna (som jag alltid glömmer namnet på…) när jag lämnade jobbet idag.  Trots att det var alldeles grått och bitande kallt, har jag vårkänslor inombords och trivs som bäst i sneakers och mönstrade byxor. Nu väntar en extra lång helg med barnen eftersom förskolan är stängd på måndag. Och någon sa att det skulle bli 13 grader och sol, och det kanske var lite överdrivet, men oj vad vi ska hänga ute och bara njuta ändå.

Fin helg du med

En reaktion till “Vårfeeling.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s