Morgonen den 3:e mars.

 

Kafe magasinet2 Vi tog frukostmöte på Kafé Magasinet idag. Men innan Nina kom smög jag runt på innergården och spanade upp mot mitt gamla sovrumsfönster. Det med murgröna omkring tillhörde min första bostadsrätt och jag var oerhört stolt och glad när vi äntligen hade köpt vår sekelskiftestrea för ett antal år sen.

Kafé magasinet

Idag känner jag mig glad på ett helt annat sätt. Ett förstahandskontrakt blev mitt och det är alldeles perfekt för mig och barnen. Jag kommer inte att ha möjlighet att bestämma vilken blandare jag ska ha i köket, eller snöa in på varenda detalj. Men vi får tre rum, djupa fönster och fantastisk utsikt. Och framför allt nära till allt som är viktigt… och det är det som i slutändan betyder något. Ni som vet hur ledsen jag var för några veckor sedan, ni fattar säkert hur glad jag är nu.  Vansinnigt.

Kafé magasinet 3

Jag satt själv med kaffet en stund och bara andades. Sen kom Nina, urtjusig, och matchade hela inredningen och vi beställde in yoghurt med granola, smoothie och annat gott.

Kafé magasinet 4

Sen satt vi och planerade till toner av Mavin Gaye och Beach house. Om du har vägarna förbi Göteborg tycker jag att du ska besöka Långgårdarna. Väldigt härligt häng helt enkelt.

8 reaktioner till “Morgonen den 3:e mars.

  1. Jag var just på Kafé Magasinet förra helgen, och efter frukosten (så enkel, men ack så god yoghurt med granola och hallon!) stannade vi till på innergården och pratade om hur mysigt det såg ut och vilka människor som kan tänkas bo där. Låter som en fantastisk första bostadsrätt, bara fönstren ser ju så fina ut! Och grattis till nya lägenheten, jag hoppas och tror innerligt att det kommer bli bra!

  2. Åh så skönt att ni fått ett förstahandskontrakt, grattis! Jag vet inte hur det är i Göteborg men här i Stockholm är det ju nästintill omöjligt…!

  3. Å vilka goda nyheter! Tänkt på dig och undrat hur det gått med boendet. Låter som det löst sig alldeles jättebra! Va härligt – grattis!

  4. Åh så himlans underbar med förstahandskontrakt! Grattis! och får jag bara ställa frågan var den finfina väskan i bilden kommer ifrån?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s