Tiden det tar.

greyday5 morgonkaffe    sommarminne5 upptackdetgoda1 - blogg  frukostisangen3 slowsunday  aspero1

När jag stod där på trappan med nygräddade pannkakor var bröstet fyllt av oro, och ganska snart efter det då sensommaren var så där obeskrivligt varm och vacker, så längtade jag mig bara bort. Spola fram tiden ett halvår snälla så att det blir vår igen.

Så önskade jag i hemlighet och nu är vi här.

Morgonen är inte längre mörk när vi går ut och det är ljust när vi balanserar hem längs vägkanten. Hjärtat känns mjukare och fyllt av hopp och jag är stolt över vad jag har klarat av. Tänk vad tiden kan göra… och tänk att ett halvår kan kännas som ett helt liv och en enda sekund på samma gång.

Hej våren vad vi har längtat efter dig!

4 reaktioner till “Tiden det tar.

  1. … och tänk att du kan göra något jobbigt och svårt till något vackert genom att sätta ord på det. Jag tänker att en livsresa i slutändan blir något fint, även de tunga bitarna, eftersom de liksom är förutsättningen för resten av livet på något vis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s