Hej fredag!

Mermaids belong by the ocean 1200x797

Ville bara säga fin fredag och helg till alla som tittar in hos mig.

Jag ska precis stänga av datorn och åka in till stan och unna mig något fint, sen har jag massage bokad som jag fick i julklapp, bubbel i butiken med min syster och middag på Taverna averna. Känns som en bra kväll väntar på mig och vi har alltid tusen saker att prata i kapp om, Hedvig och jag.

Ps. Le Kiosk har fraktfritt (för alla köp över 200) till och med måndag 24:00

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s