Garden party och lite annat

onsdag När jag väl slog mig ner med kaffet och bröd från franka bageriet hade visst fyra timmar gått sen jag vaknade.

Vid 6-tiden kom ett trassligt hår och borrade in sig i min axel, och sen kom storebror och lade sig på min andra sida. Och jag blir fortfarande full i skratt när jag tänker på hans irriterade kommentar där i mörkret. Ni vet min wallhanging som hänger där…. ”jag HATAR den där klänningen!”

gardenparty uppdukat 1200x797 gardenparty  uppdukat closer 1200x797 gardenparty sepia 1200x797

Igår gjorde vi såna här. Muffins med grädde typ. Som ett alternativ till semlor som han inte tål. Och idag dukade jag upp igen med Garden party faten och fotade massa jobb…

Wallhanging vardagsrum 1200x797

Och där har vi den igen. Klänningen! haha..

Det här med att vara i ett hem som man inte ska stanna i. Är. inte. Min. Grej. Det känns som om vi varit på väg alldeles för länge nu och jag längtar efter att landa på riktigt. Och det finns en plats som väntar på oss. Kanske inte riktigt vad jag drömt om, men det blir bra. Och det blir vårt och det är vi som bestämmer hur länge. Idag landade en baldakin hos mig som en pepp till mitt nya sovrum…

Men nu ska jag fixa mig och träffa en härlig person för ett glas vin.

2 reaktioner till “Garden party och lite annat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s