American pancake sunday.

american pancake sunday Grå tisdag och jag försöker landa efter vår stressiga morgon. Idag var det inte lätt att komma i väg och idag är jag si så där nöjd med mig själv och min ton. Men vi kramades varmt innan jag gick och nu landar jag mjukt i söndagens bilder då vi lagade amerikanska pannkakor och åt med hemmagjord sylt. Picknick på vardagsrumsgolvet blev det.

american pancake sunday 2

Sen ville hon i bakgrunden ha målade tånaglar. Inte mitt påfund, men det kunde hon väl få. Och jag minns inte vad dom tittade på, men något väldigt spännande tycks det vara…

Idag lyssnar jag på Yellow moon och hoppas att du får en fin dag vad du än gör

En reaktion till “American pancake sunday.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s