Med doft av eukalyptus och Amason i högtalaren.

 

wallhangingmiljoJag sprang runt där hemma på morgonen med sänkt blick. Bara göra, inte tänka har blivit min strategi just nu. Jag ville visa er en wallhanging som hänger suddigt ovanför min säng och som finns i vår butik såklart.

terramiljo

Och Terratvålarna från Frankrike som finns i fyra varianter och är inspirerade av grundarnas resor och innehåller doftessenser karaktäristiska för varje område. Jag plockade med mig Australien hem både för att den är så fin, påminner om min backpackresa för 15 år sen, och så doften av eukalyptus…

  pepp

Sen gjorde jag ett avbrott mitt på dagen och gick till min frisör. Har klippt mig hos henne i massor av år och nu spånar vi lite på ett samarbete. På vägen tillbaka köpte jag med mig öl, eukalyptus och tryffelsalami. Snart stänger jag igen datorn och dukar upp.

Ha en fin kväll du också

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s