Jag önskade något helt annat.

 

boksnurra3

Jag går över dom knarriga golven som känns som mina.

Blunda Nanna. Du får inte titta upp nu, inte känna eller tänka. Håll ihop bara.

lordagmorgon

Jag har lyssnat på Runaway högt tusen gånger och vill bara springa…

barnrummet2

Det var ju inte den här våren jag önskade mina barn. All kärlek vi lagt ner på den här lägenheten. Som en  separation till.

thonet3

Vi måste flytta till andra sidan älven och avståndet gör fysiskt ont när jag tänker på dagarna när vi inte är tillsammans. Så ledsen över att barnen ska behöva flytta igen när de precis landat och hur allt som betyder något hamnar så långt borta, vill inte ens tänka tanken på att behöva berätta det för dem faktiskt.

miniatyrscen4

Det kommer bli bra på något sätt, det blir det alltid, men just nu är jag bara så himla ledsen.

30 reaktioner till “Jag önskade något helt annat.

 1. Ja du vet ju vad jag tycker, känner mig så arg över alltihop. Vill vara en prinsessa på vit springare som kommer och räddar er men det är ju inte alltid man vinner över drakar i verkliga livet… ;(

  1. Nej tyvärr är det ju inte så, men dina ord och allt stöd är väldigt mycket värt i den här soppan. Kramar!

 2. Jag flyttade många många gånger med min dotter när hon var liten, så gjorde också hennes pappa. Det som hände var att hon blev en synnerligen trygg unge, för det som var hennes trygghet var de platser där någon av hennes föräldrar fanns med – inte en lägenhet, ett hus, eller ett speciellt rum. Kanske kan det perspektivet hjälpa dig att hitta kraft inför det som komma skall? Sköt om dig och varandra!

  1. Tack snälla för dom orden. Det är så jag också försöker tänka, att barnen kommer alltid vara med oss och man får förklara för dem att ibland behöver man flytta flera gånger innan man får det man verkligen vill ha. Kram!

 3. Ledsen för din skull. Jobbigt att bryta upp o bygga ngt nytt. Men du om någon kan ju få till hemkänslan fort. Önskar dig lycka till. Kram

  1. Så himla fint sagt. ska ta med mig dom orden när vi kliver in i det nya. Det är faktiskt märkligt när jag tänker på det.. att vi bara bott fyra månader här men för mig känns det som flera år. så hemma känner jag mig. Kramar!

 4. Hej Nanna, länge sen jag tittade in här och mycket att läsa ikapp. Så ledsen för din skull, kan bara ana hur hopplösheten river och ledsamheten härjar fritt… Hoppas verkligen att det blir bra sen! Att det visar sig bli bättre än du vågar tro och sen bara vänder tillbaka till bra! Stor kram! / Frida

  1. Tack fina Frida. Ja… det är verkligen många olika känslor som härjar på en och samma gång. Men jag har ändå en känsla långt där inne att det kommer bli bra snart, vi är på rätt spår. Tack för dina ord och stor kram

  1. Jo men så är det ju verkligen och det gäller att påminna sig om det. Barnen har det bra och det kommer bli bra på en ny plats också, även om det inte blev som jag hade trott och hoppats. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s