J´aime donc je suis.

Paristhings  Lite blogg i kaffepausen.

Igår höll vi på att regna bort fullständigt, men idag har ljuset letat sig in och fyllt hjärtat med hopp. Jag är på väg in i en blommig period igen. Jag känner det rakt igenom och drömmer om en alldeles speciell blommig kudde. I blomsterbutiken sa hon att jag måste ha tappat i vikt, och jag har faktiskt ingen koll… Har bara rusat på och försökt hantera allt som kommit i min väg. Vi pratade om separationer medan hon torkade golvet och sen fick jag med mig  några enkla snittblommor. Ät avokado sa hon när jag gick och jag tänker igen att jag måste ta hand om mig själv bättre.

elefanten 1200x797

Jag har jobbat hemma idag med ett roligt litet uppdrag som jag kan visa snart. Och mitt i allt var det läge att fånga ljuset och fota vårt nya Elefantprint. Du känner kanske igen det från mitt gamla kök? Det var ett screentryck och det nya är digitalt och mycket större. 50×70 närmare bestämt och finns i 50 signerade ex endast. Håll utkik i shopen ikväll!

Paristhings2

Och lite Parisshopping.

Jag sa till Nina när vi gick in på & Other stories att jag skulle gå utanför boxen vad gäller nagellack. Och oj, nä, jag är verkligen ingen van nagellackanvändare. Det där var ju inte särskilt vågat kan man tycka nu i efterhand. Ny sminkväska från Caravane, örngott från Merci och lite annat.

Nu i veckan hittar du dom fina skrivböckerna i vår fysiska butik på Sveagatan. Fint om du vill komma och hälsa på.

Ha den finaste tisdagen nu

En reaktion till “J´aime donc je suis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s