Från sovrummet.

lordagmorgon lordagmorgon2 lordagmorgon3

Min morgon började med fem pressade blodapelsiner i ett glas, en hög med tvätt, kaffe och en omtanke.

Barnens pappa hade visst beställt en prenumeration på vår morgontidning åt mig, som en extra julklapp som kom lite sent. Idag. Både tidning och själva omtanken gjorde mig väldigt glad.

Det var bedrövligt mörkt i sovrummet där på morgonen, och egentligen skulle jag visa mer av skänken, men fokuserade på ljuset vid fönstret. Det var en kille på blocket jag köpte den av, och han körde hit och bar upp den tillsammans med en kompis. As. tungt. förstod jag. Men inget ville han ha för det. Bara en sån där snäll omtanke igen som jag blir så extra tacksam över just nu då alla projekt blir så omständiga när man inte har körkort och är ensam vuxen med två små.

Har en grön liten samling ovanpå som jag köpt lite varstans, och Sandbergs tapet Ava drömmer jag om att tapetsera här nånstans…. Sjukt fin tycker jag.

Nu snusar två små skatter intill och en lång härlig ledig söndag med dom väntar…

8 reaktioner till “Från sovrummet.

  1. Du skriver så fint..och just där du är i livet är jag på väg igen..men med dina ord så vet jag att det kan bli fint ändå..kärlek har jag runt mig i mängder i den form som är viktigast i livet..den ovillkorliga som bara kan komma från ett barn! Varma kramar Therese

    1. Tack Linda! Känner att jag både kommit i ordning och absolut inte.. Det får väl ta den tid det tar helt enkelt 😉 kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s