Januarimorgon.

Januarimorgon

Ett snabbt hej måndagmorgon.

Mitt badrum är långt ifrån allt jag drömmer om, men jag älskar verkligen fönstret med den djupa nischen och det mörka träet. Även jag fick ett lyxigt paket från Filippa K innan jul och jag har lite svårt att vänja mig vid att få så fina saker skickade så där. Varmaste tack!

Januarimorgon2

Några morgonfavoriter från Åhléns. Älskar verkligen Dermalogicas Daily microfoliant. Du blir silkeslen i ansiktet efteråt, lovar… Jag upptäckte den för tio år sen och älskar den än.

frukostjanuari

Och frukost av italiensk slag är min favorit.

Ett av mina nyårslöften är att bli lite sundare… så klart… men ett annat är också att unna mig, vara snäll och ta hand om mig själv. Som att ta mig tid att äta lång frukost.  Inte skynda i väg…

Men nu har jag en hel evighetslång lista med paket att beta av och det är jag så klart otroligt tacksam över! Även om någon extra ledighetsdag med barnen hade varit underbart. Du har väl inte missat att vi har rea i shopen förresten?

Ok, det var det. Ha en finfinfin måndag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s