Sol i mitt vardagsrum.

 boksnurra3 Lördagmorgon hittar solen in i mitt vardagsrum och jag känner ett spirande hopp i bröstet, bränner av några bilder och sveper kaffet innan jobb. Du anar inte hur fint det är att möta alla kunder i butiken. Alla snälla ord om lokalen och Le Kiosk. Jag känner mig alltid glad när jag går dit.

boksnurra

På juldagen fick jag med mig en boksnurra från min syster och hennes fru och att jag inte har tänkt på det…. att det var just en boksnurra jag behövde. Sväljer massor och är bara så himla fin tycker jag.

boksnurra2

Ovanpå står en kruka jag fick av en vän med en blomma som jag fått av en annan fin. En ljusstake med mitt namn ingraverat som jag fick när min mormor och morfar firade diamantbröllop, fat från bästa Elin Lannsjö, Daily journal från finaste Mokkasin och skönaste handkrämen från oss så klart.

Och vet ni vad jag gör just nu? Jo, letar boende i Paris. Tjoho!

8 reaktioner till “Sol i mitt vardagsrum.

  1. Missade precis den korta stund som solen lyser in i vårt vardagsrum. Hade just tagit upp kameran när den försvann bakom hörnet… Förresten så vill jag också bara säga att ni har det riktigt fint i butiken, får alltid lite tunghäfta när jag träffar folk jag egentligen inte känner men känner igen, så blev inte så mycket sagt när jag var där.

    1. Men åh klart du ska säga hej! nästa gång då, lova! känner mig själv lite skrämd av tanken att så många som kommer till butiken vet en massa om mig 🙂

  2. Vill bara säga att jag gillar din blogg jättemycket. Både din inredningsstil och att du blandar det med att skriva personligt om livet 🙂

  3. Hej! Hyrde en liten studio i Montmarte i höstas när jag var i Paris två veckor o skrev – hittade den via hipparis-bloggen. Rekommenderar! Pytteliten men underbar o utsikten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s