Jullov.

  jullov3 Jullovsdagar, kvällar och mornar med dom här två känns så sanslös lyxigt så du anar inte. Jag vill andas in varenda liten cell av dem och plocka fram när dom inte är hos mig. Vi har pyntat köket med ungefär samma tomtar och ljusstakar som när jag var liten. Någon annan låda har jag inte hittat sen flytten och barnen äter jordgubbsfil och rostmackor till frukost och jag tänker att sen efter onsdag nån gång tar vi fram centrifugen och bakar eget bröd igen…

jullov5

Hon älskar prickigt och han älskar hjärtan och båda älskar klänningar. Äntligen lånade jag en slagborr och fick upp stringhyllan. Lite för högt upp, typiskt mig att inte mäta…

jullov4

Vi sjunger, hoppar från stegen ner i sängen, snurrar och bygger och jag har visst råkat lära honom ett nytt ord. – Mamma, oj oj, JÄKLAR vad mycket snö det är på trottoaren…. Aj då.

jullov

Imorgon måste jag tyvärr bryta magin och hoppa in och jobba en dag. Affären på Sveagatan är öppen 12-16. kommer du och säger hej?

jullov2

Sen ska jag hem och fortsätta njuta av dem över nyår också.

En reaktion till “Jullov.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s