Hos oss en söndag i December.

fjardeadvent2

Vi började dagen lite så här igen. Med trassligt morgonhår, levande ljus och nybakat bröd. Den största koppen vi äger ville han dricka varm choklad ur.

fjardeadvent3

Vårt ofärdiga vardagsrum. Varsågod.

Tänker varje dag på alla sladdar som ska undan och vad sjutton jag ska göra av den blaffiga TV´n som just nu står på mitt kära ärvda nattduksbord som inte heller riktigt funnit sin plats. Början till någon slags bildvägg skymtar ni där också. Ganska befriande att köra med häftmassa och tejp igen, hur fint det än är med inramat. Tänker att jag ska bygga något stort över väggen. Vi får se…

fjardeadvent4

Den här människan är grymt julpeppad och jag har lovat mig själv att sätta varenda vuxen julfundering åt sidan imorgon. Helt lätt är det inte och just nu önskar jag att jag hade någon att luta mig emot.

fjardeadvent5

– Jag gillar dig och älskar dig och tycker om dig, Jonna…

Så sa han till henne mitt i frukosten och det måste vara något av det finaste man som mamma kan få höra tänker jag.

fjardeadvent6

Efter frukosten flyttade vi köksbordet till barnens rum och det blev ju bra! Men utan köksbord står vi nu och vi får se hur vi löser det till julafton som ska firas här. Tänkte måla stolarna pionröda i juldagarna…

Jag vet att ni är några stycken som uppskattar musiktips jag ger. Senaste dagarna har jag mest lyssnat på Maipei… gör det du också och hoppas du har sköna juliga dagar framför dig.

Nu ska jag slänga in några plåtar pepparkakor i ugnen som du kan komma förbi och smaka på imorgon om du vill. Le kiosk är öppen 12-17 även om jag själv är ledig. Sveagatan 20, Göteborg.

Hej hej för nu

3 reaktioner till “Hos oss en söndag i December.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s