När vi hälsade på hos Christine.

hoschristine I soffan nu med choklad och apelsin och små liv som ligger och sover i rummet intill. Så lätt att tänka, när tiden inte riktigt räcker till, att alla andra gör allt så himla bra. Just nu halkar allt jag vill efter och jag trivs inte då…. Men nu kommer det några lugnare dagar runt jul och jag ska försöka hämta igen. Sova, måla några möbler, blogga lite och bara landa i mitt hem.

För en tid sen när vi fotade hos Christine tänkte jag att jag skulle vi vilja bo som hon, och märkligt nog så bor jag på samma gata nu, i samma typ av sekelskifteshus. Jag fick tyvärr inte samma kakelugn som hon, men gamla plankgolv istället och det är ju helt ok det med….

Nu kan ni se mer av Christines hem i senaste numret av Plaza interiör som jag förstås tycker att ni ska köpa!

hoschristine1

Hittade en hel drös med bilder från detta tillfälle i en mapp och får sån lust att bli färgglad när jag kollar igenom dem. Jag säger bara kakelugnen!! Ja eller hur?!

hoschristine3

 Älskar ljusstakarna som Christines släkting gjort. Vi sålde dem förut men nu verkar det vara slut med produktionen av dem tyvärr… Och brevpressen. Stort hjärta.

hoschristine2

Önskar att jag också gjorde mig så här bra på bild.

Snart får vi ta och ses tycker jag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s